CLIXSTER Prepaid

KeluargaKu Reseller Clixster
CLIXSTER MOBILE - Talian baru oleh Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) bersama CELCOM. Dinaungi oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) dengan kerjasama SAMATA COMMUNICATION. Anda boleh mula menggunakan CLIXSTER dengan membeli Starterpack berharga RM10.90 (Kredit Panggilan RM5).

Ganjaran hebat sebagai pengguna talian CLIXSTER:
1. Panggilan PERCUMA sesama CLIXSTER.
2. Caj pangilan kepada Telco lain serendah 14Sen.
3. Insuran Kemalangan PA Syariah Takaful bernilai RM 100,000.
4. CLIXSTER REWARD - (10% Bonus punggunaan kumpulan).
5. Boleh menggunakan no sedia ada.

6. Starter Pack hanya berharga RM 10.90 (Kredit Panggilan RM 5.00)
*Tertakluk kepada terma dan syarat.

MATLAMAT PROJEK CLIXSTER MyANGKASA

1. Mewujudkan Rangkaian Telefon atau Telekomunikasi Mudah-Alih 3G untuk ANGKASA, Koperasi-Koperasi dan Ahli Koperasi.

2. Membuka Ruang Perniagaan Baru kepada Sektor Koperasi-Koperasi dan Ahli Koperasi di dalam Industri Telekomunikasi yang boleh menjana pendapatan yang tinggi.

3. Membentuk 1 Jaringan, 1 Koperasi 1 Komuniti melalui penyelenggaraan database ahlinya secara yang lebih efisyen dan kos penggunaan yang minimum serta ke arah peningkatan gaya hidup mengikut perkembangan teknologi terkini.

4. Membawa balik pendapatan daripada hasil penggunaan perkhidmatan telekomunikasi ahli-ahli koperasi sendiri untuk diagihkan melalui perkongsian pendapatan sesama ahli dan koperasi.

5. Memberikan caj perkhidmatan panggilan Clixster – MyANGKASA secara percuma sesama komuniti atau pelanggan Clixster – MyANGKASA. Pada masa yang sama caj perkhidmatan panggilan kepada Telco lain adalah amat kompetitif dan rendah.

6. Memberikan kemudahan perkhidmatan pembayaran atas talian (Mobile Payment, Mobile Banking, E-Tiket, E-Perniagaan, E-Wallet, E-Bonus dan Program Kesetiaan) untuk semua transaksi Clixster-MyANGKASA yang digabungkan dengan kad keahlian ANGKASA secara digital yang menggunakan teknologi imbasan NFC.

7. Setiap ahli-ahli koperasi/pengguna yang menggunakan perkhidmatan Clixster – MyANGKASA akan dilindungi insuran kemalangan – PA Syariah Takaful bernilai RM 100,000.
Jika berminat sila isi borang dibawah untuk tempahan awal.Terima kasih kerana membuat pilihan pijak memilih CLIXSTER. KeluargaKu akan hubungi secepat mungkin. Kami adalah Reseller Clixster/Clix2pay
 

Jika mempunyai sebarang kemuskilan boleh hubungi KeluargaKu : 019.955.74.66 @ 019.988.28.60

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...